PINARHİSAR ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ


Vizyon: Öğrencilerimizi ülkemizin ve dünyamızın ihtiyaç duyduğu din, bilim, sanat ve kültür alanlarında yetkin, kültürel mirası değerlendirebilen, yaşanan hayatı yorumlayabilen, problemlere çözüm üretebilen, ahlaki olgunluğa sahip fertler olarak yetiştirerek Pınarhisar´a hizmete hazırlamaktır.

Misyon: Bilgili, kültürlü, başarılı, kendine güvenen, kendi değerlerimizle birlikte insanlığın ortak kazanımları olan evrensel değerleri özümsemiş, yaratılanı Yaradan´dan ötürü seven, tabiatı tahrip değil imar eden, sorun değil çözüm üreten, farklılıkları doğal ve zenginlik kabul edip bunlardan yararlanmayı hedefleyen, insana düşünceye, özgürlüğe, ahlaka ve kültürel mirasa saygı duyan kişilikli fertler yetiştirmek için varız...

Başarılar: Genç Sada Kur´an-ı Kerim´i Güzel Okuma yarışmasında 2017-2018-2019 yıllarında il birinciliği ve ilimizi Bölge yarışmalarında temsil etmek.İl ve ilçedeki şiir,kompozisyon yazma yarışmalrında birincilik ve ikincilikler kazanılmıştır.

Saatler: 08:40 giriş 15:50 çıkış
Isınma: Kalorifer
Bağlantı: Yok
Yabancı Dil: İngilizce
Taban-Tavan Puan Bilgileri: 2016-2017 yılı 210 taban-444 tavan puanımızdır.
Sportif Etkinlikler: ilçemizdeki sportif faaliyetlere katılım sağlandı.
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:
Kontenjan Bilgileri: 68
Diğer Hususlar: Okulumuz Din öğretimi genel müdürlüğünün düzenlediği mesleki yarışmalara katılım sağlıyor.2017-2018 öğretim yılı "Genç Sada Kur´an-ı Kerim´i Güzel Okuma Yarışması´ında " il 1.cisi olarak Kocaeli´nde yapılacak bölge yarışmasında ilimizi temsil edecektir.Öğrencilerimizi veöğretmenlerimizi tebirk eder başarılarının devamını dileriz.

Telefon - 0288 615 22 76

Belgegeçer - (288) 615 2276

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://pinarhisaranadoluimamhatiplisesi.meb.k12.tr

Adres - Beylik Mah.Salih Bilinmez Cad.no159 Pınarhisar/Kırklareli

Öğretmen :7
Öğrenci :37
Derslik :4
Kütüphane Kitap Sayısı :200
Öğretim Şekli :Normal-Tam gün

Yerleşim Yeri - Beylik Mah.Salih Bilinmez Cad.no:159 Pınarhisar/Kırklareli

Adres - Beylik Mah.Salih Bilinmez Cad.no159 Pınarhisar/Kırklareli

Ulaşım ilçe merkezindeki öğrenci ve öğretmenlerimiz için yürüyerek,19 evler mah.gelen öğrencilerimiz belediye servisi ile okulumuza ulaşım sağlamaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık il merkezine 30 km.uzaklık,minibüslerle ulaşım;ilçe merkezine 400 m.uzaklık yürüyerek ulaşım sağlanıyor.